Pogoji poslovanja in piškotki

New Limits d.o.o. (preko spletne trgovine newlimitsracing.com) in kupec medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini urejata s temi splošnimi pogoji. Prodaja poteka preko podjetja GLEDRING d.o.o., Ljubljana, D.Š. SI73431052, M.Š. 5418356000 s sedežem na naslovu Kamnogoriška cesta 26, 1000 Ljubljana.

Cene in načini plačila
Vse cene so v EUR in vsebujejo DDV in veljajo v trenutku oddaje naročila. Po naročilu dobite na vaš elektronski naslov potrditev naročila in v primeru nakupa vstopnic tudi digitalno vstopnico z unikatno šifro, ki jo ob prihodu na dogodek skeniramo.

Plačilo s kartico ali PayPal
Omogočamo plačilo s kreditnimi karticami preko sistema Stripe in preko sistema PayPal.

Obdelava naročila, prevzem in dostava
New Limits d.o.o. bo vsak delovni dan obdelal sprejeta naročila in jih oddal v odpremo. Kupec prejme naročene proizvode v najkrajšem možnem času.
Dobavni rok prične teči prvi delovni dan ob 8. uri po prejemu plačila. V primeru nakupa digitalnih vsebin pa le-te prejmete po uspešno zaključenem naročilu na vaš email, ki ste ga vnesli ob naročilu.

Preklic naročila
Kupec lahko prekliče naročilo v roku 12 ur po oddaji naročila po elektronski pošti.

Pravica do odstopa od nakupa 
Kupec ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe ali naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Blago mora potrošnik vrniti prodajalcu najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu. Kupec, ki od pogodbe ali naročila odstopi, mora blago vrniti nepoškodovano in v morebitni originalni embalaži in v nespremenjeni količini in ga poslati prodajalcu.

Vračanje
Če je kupec od naročila pogodbe odstopil skladno s pogoji za odstop, mu je prodajalec dolžan vrniti vplačano kupnino preko enakega sistema kot je bilo plačilo izvedeno.
V primeru, če ste naročili neustrezen izdelek ali z njem niste zadovoljni in ga želite vrniti na sedež našega podjetja vas prosimo, da izdelek vključno z embalažo vrnete v prvotnem stanju. V nasprotnem primeru si pridržujemo pravico, da kupnine ne vrnemo.

Pravno varstvo
Za ostale pogoje, ki niso navedeni v splošnih pogojih poslovanja, veljajo določila po veljavni ustrezni zakonodaji.

Varovanje podatkov
newlimitsracing.com se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov naročnika/kupca.

V primeru potrebe po dodatnih informacijah v zvezi s storitvijo, nam pošljite sporočilo na [email protected]

Oddaja in potrditev naročila hkrati pomeni, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine.

Podjetje New Limits d.o.o. se bo trudilo, da bodo spletne vsebine točne in ažurne ter ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev spletne trgovine newlimitsracing.com (za potrebe osnovnega statističnega obravnavanja kupcev po državah in za noben drug namen), pri registriranih članih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, naslov za dostavo in državo prebivališča. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Frekventnost uporabe osebnih podatkov spletne trgovine newlimitsracing.com je minimalna in omejna samo na potrebe prodajnega procesa.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Uporabnik ima možnost venomer zahtevati spremembo, izbris ali dopolnitev podatkov z zahtevo preko e-pošte ali telefonske številke ponudnika

Piškoti

Z uporabo spletne trgovine New Limits d.o.o. se strinjate z uporabo piškotov na vašem brskalniku. Shranjujejo se na vašem disku in zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani (katere izdelke ste dodali v košarico, ali ste že prijavljeni, katere nastavitve ste izbrali, itd.)

Piškoti niso nevarni. Niso računalniški programi in ne morejo vplivati na delovanje vašega računalnika.

Med brskanjem spletne strani se brskalnik nalagajo piškoti, preko katerih nam naš oglaševalski partner omogoča ponovno oglaševanje obiskovalcem newlimitsracing.com na drugih spletnih straneh. Storitev ne zbira ali shranjuje nobenih osebnih podatkov. Odjavite se lahko na Odjava

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Komunikacija

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij samo z izrecno in jasno privolitvijo uporabnika pred kakršnim koli nakupno-prodajnim postopkom ali obveščanjem s strani ponudnika. Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

  • pošiljatelj bo jasno razviden,
  • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
  • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
  • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Pravno obvestilo

Vsebina in oblika spletne strani newlimitsracing.com sta izključno lastništvo družbe New Limits d.o.o. trgovina in proizvodnja izdelkov iz gume in orodij d.o.o., Ljubljana, Kamnogoriška cesta 26, 1000 Ljubljana. Prav tako je navedena družba izključni imetnik vseh avtorskih pravic na avtorskih delih, ki predstavljajo vsebino in strukturo spletne strani newlimitsracing.com. Pri tem ni bistveno, ali je to izrecno označeno ali ne. Med vključena avtorska dela sodijo vse informacije in podobe, objavljene na spletnem mestu (besedila, fotografije ipd.), ravno tako pa tudi načrt spletne strani oziroma struktura sistema spletne strani z vključeno računalniško izdelavo. V tem smislu se uporabljajo v celoti za spletno stran newlimitsracing.com določila Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah (Uradni list RS, št. 16/07 – uradno prečiščeno besedilo, 68/08, 110/13, 56/15, 63/16 – ZKUASP, 59/19), tudi če to ni posebej navedeno na strani newlimitsracing.com in na njenih podstraneh. V skladu z določili Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah ni dovoljeno izkoriščanje avtorskega dela, kar pomeni predvsem prepoved vsakega reproduciranja in distribuiranja avtorskega dela. Izjemoma je reproduciranje lahko dovoljeno, a izključno v izobraževalne in nekomercialne namene, pri čemer se morajo obvezno ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, objava, prenos, ipd.) mora biti kot vir reproduciranega materiala navedena družba New Limits d.o.o. trgovina in proizvodnja izdelkov iz gume in orodij d.o.o., Ljubljana. Pridržujemo si pravico, da bomo v primeru ugotovljenih kršitev pravic intelektualne lastnine ukrepali proti kršiteljem v skladu z določbami Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah.
Ravno tako se bo vsakršno posnemanje spletne strani newlimitsracing.com in njene vsebine (vključno z načinom podajanja informacij potrošnikom preko slikovnega/foto gradiva in video gradiva) za komercialne namene štelo za ravnanje nelojalne konkurenco, zaradi česar si pridržujemo proti kršiteljem ukrepati tudi v skladu z Zakonom o preprečevanju omejevanja konkurence (Uradni list RS, št. 36/08, 40/09, 26/11, 87/11, 57/12, 39/13 – odl. US, 63/13 – ZS-K, 33/14, 76/15, 23/17).

The trademarks appearing on this website are registered trademarks of company New Limits d.o.o., Ljubljana. The use of any other trademarks on this website, that are not registered trademarks of company New Limits d.o.o., Ljubljana, is intended only as necessary to indicate the type and intended purpose of an each individual product of the company New Limits d.o.o. Ljubljana, in accordance with Article 14, paragraph 1, point (c) of Directive (EU) 2015/2436 of the European Parliament and of the council to approximate the laws of the Member States relating to trademarks and in accordance with Article 48, paragraph 1, point (c) of Industrial Property Act of Republic of Slovenia. Therefore, company New Limits d.o.o., Ljubljana expressly states that there are no commercial, economic or any other links between the company and any of the holders/owners of used other trademarks for here described purposes.

Odvetniška pisarna Šebenik, d.o.o. | Law firm Šebenik, Ltd.